Wij zijn weer begonnen!

Live op school

Wij zijn ontzettend blij dat wij onze leerlingen weer live kunnen zien. Uiteraard is het even wennen dat wij allemaal op school mogen zijn. De school heeft wat Corona betreft allerlei maatregelen genomen, gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM en 'Protocol van de sociale partners: Volledig openen voortgezet onderwijs'. Deze maatregelen zorgen ervoor dat iedereen zich zo veilig mogelijk door school kan bewegen.

Introductieprogramma

Dinsdag 1 september volgden de leerlingen een introductieprogramma waarbij zij op avontuur gingen, elkaar leerden kennen, kennis maakten met Magister, het strand onveilig maakten, spelletjes deden, sportkleding ophaalden, uitzochten hoe de nieuwe kluisjes werkten en nog veel meer... Voor iedere klas was er een leuk programma.

Brugklassers

Voor de brugklassers is de middelbare school een spannende nieuwe stap. Zij gingen op ontdekkingsreis door school en zijn hierbij door docenten begeleid. De komende week hebben onze juniormentoren een belangrijke taak. Zij zijn de vraagbaak voor de brugklassers en houden de nieuwkomers goed in de gaten, zodat zij zich veilig voelen en met plezier de eerste periode op school beleven.

Bekijk hier de foto's van:
brugklassen
2 mavo