Je hoeft geen artiest te zijn om toegelaten te worden tot de talentgroep Theater!

Theater

Ben jij enthousiast en vind je het leuk om toneel te spelen, te zingen en te dansen? Dan is de talentgroep Theater iets voor jou. Wie voor deze talentgroep kiest, staat aan het einde van het schooljaar in onze prachtige theaterzaal voor medeleerlingen, ouders en medewerkers van Lyceum Ypenburg een grootse voorstelling te geven. Als het doek omhooggaat en de spots aangaan, wordt er vol overgave een prachtige theatervoorstelling gespeeld.

Samen met leerlingen uit verschillende klassen volg je op een vaste middag in de week, na de gewone lessen theaterlessen bij een professionele theaterdocent.

Wat dacht je verder van

Acteer-, zang- en danslessen, schminken, decorbouw en theaterproductie!

Meer informatie: dhr. L. Bosman, bos@lyceumypenburg.nl
Meer informatie: overige talentgroepen

Leerling
"Ik zit in de Talentgroep Theater en vind het leuk omdat je je fantasie mag gebruiken en lekker gek kan doen."