De aanmeldingsperiode van nieuwe leerlingen is:
van zaterdag 12 februari t/m vrijdag 25 februari 2022 - 17.00 uur

Hoe kunt u uw zoon/dochter aanmelden?

Aanmelden is mogelijk voor leerlingen met minimaal een vmbo-t advies (mavo). Hieronder de diverse manieren waarop u kunt aanmelden, u kunt kiezen welke voor u van toepassing is.

Voor leerlingen van basisscholen uit de regio Haaglanden (Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk)

A. U heeft een BOVO-aanmeldformulier ontvangen van basisschool en wilt bij ons langskomen om de aanmelding in orde te maken:

1. U vult thuis het BOVO-formulier in (3 pagina's). Geef op de lijst van voorkeurscholen minimaal 6 scholen op.
  2. Neem het formulier mee naar Lyceum Ypenburg tijdens de aanmelddagen* op:
    dinsdag 15 februari 2022 van 17.00 - 20.00 uur
  3. Neem ook het ID-bewijs van uw zoon/dochter mee.
  4. Wij registreren de aanmelding in het BOVO-systeem (Onderwijs Transparant) en geven u hiervan een bevestiging mee.

B. U heeft een BOVO-aanmeldformulier ontvangen van de basisschool en wilt thuis aanmelden:

1. Meld uw kind aan via het aanmeldformulier op onze website. Dit aanmeldformulier is vanaf zaterdag 12 februari 2022 beschikbaar.
  2. Vul thuis het BOVO-formulier van de basisschool in (3 pagina's). Geef op de lijst van voorkeurscholen minimaal 6 scholen op.
  3. Stuur het BOVO-formulier naar ons toe via e-mail: aanmeldingen@lyceumypenburg.nl of per post:
    Lyceum Ypenburg
    Laan van Kans 3
    2496 VB Den Haag
    Afgeven op school tijdens de aanmelddagen* is ook mogelijk:
    dinsdag 15 februari 2022 van 17.00 - 20.00 uur
  4. Wij registreren de aanmelding in het BOVO-systeem (Onderwijs Transparant) en sturen hiervan per e-mail een bevestiging.

C. U heeft via de basisschool inloggegevens ontvangen en gaat zelf digitaal aanmelden in het BOVO-systeem Onderwijs Transparant:

1. Meld uw kind aan in Onderwijs Transparant.
  2. Na het afronden van de aanmelding in Onderwijs Transparant wordt u        automatisch doorgelinkt naar het school-aanmeldformulier op onze website. Dit aanmeldformulier is vanaf zaterdag 12 februari 2022 beschikbaar.
  3. Vul ons digitale school-aanmeldformulier in.
    Indien u liever langs wilt komen om de school-aanmelding te doen kan dit op:
    dinsdag 15 februari 2022 van 17.00 - 20.00 uur
  4. Wij sturen u via e-mail een bevestiging van uw aanmelding in ons systeem.

Voor leerlingen van basisscholen uit de overige regio's

A. U heeft van de basisschool een adviesformulier ontvangen (meestal met een unieke code) en wilt bij ons langskomen om de aanmedling in orde te maken:

1. Download het BOVO-formulier en vul deze in.
  2. Neem het ingevulde BOVO-formulier en het adviesformulier van de basisschool mee naar Lyceum Ypenburg tijdens de aanmelddagen* op:
    dinsdag 15 februari 2022 van 17.00 - 20.00 uur
  3. Neem ook het ID-bewijs van uw zoon/dochter mee.

B. U heeft van de basisschool een adviesformulier ontvangen (meestal met een unieke code) en wilt thuis aanmelden:

1. Meld uw kind aan via het digitale aanmeldformulier op onze website. Dit aanmeldformulier is beschikbaar vanaf zaterdag 12 februari 2022.
  2. Download het BOVO-formulier en vul deze in.
  3. Stuur het BOVO-formulier en het adviesformulier van de basisschool (kopie) naar ons toe via e-mail: aanmeldingen@lyceumypenburg.nl of per post:
    Lyceum Ypenburg
    Laan van Kans 3
    2496 VB Den Haag
    Afgeven op school tijdens de aanmelddagen* is ook mogelijk:
    dinsdag 15 februari 2022 van 17.00 - 20.00 uur
  4. Wij registreren de aanmelding in het BOVO-systeem (Onderwijs Transparant) en sturen u hiervan per e-mail een bevestiging.

*Voor de aanmelddagen geldt dat wij de maatregelen van het RIVM in acht nemen. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om langs te komen op deze dagen, dan kunnen wij een afspraak met u maken onder schooltijd. Stuurt u hiervoor een e-mail naar aanmeldingen@lyceumypenburg.nl

Mocht u over het aanmelden nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via aanmeldingen@lyceumypenburg.nl