Kom sfeer proeven tijdens onze online Open Dag!

Wat is er allemaal te beleven?

Het is bijna zover. Op vrijdag 29 januari om 15.00 uur, start de online Open Dag van Lyceum Ypenburg!

Ons vlogteam is de afgelopen tijd druk in de weer geweest. Zij zijn als razende reporters op pad gegaan, hebben docenten en leerlingen doortastend geïnterviewd en gefilmd wat je bij een aantal lessen kan doen en verwachten. Zo laat mijnheer Ziane, docent van de talentgroep Digital science, zien hoe je met een VR-bril op danst, kan jij bij wiskunde meedoen met een leuke prijsvraag en bij de talentgroep Theater en Muziek zien hoe je op afstand toch kan blijven zingen en bewegen.

Bekijk de Open Dag/vlogs hier

Stel jouw vragen op de chat!

Via de chat op het platform kan je op vrijdag 29 januari tussen 15.00 en 19.00 uur vragen stellen. Aanmelden is niet nodig, je kan eenvoudig jouw vraag stellen in het chatvenster dat vrijdag zichtbaar is. Je kan je hier ook aanmelden voor een Q&A (telefonisch gesprek) met een docent!

Beleef Lyceum Ypenburg!

Ons platform blijft groeien. Je vindt er steeds meer informatie over onze school. Het is de moeite waard om ons daar te blijven volgen. Bekijk bijvoorbeeld het filmpje waarbij je met een drone door onze school vliegt of het animatiefilmpje waar je in een notendop ziet wie wij zijn. Heb je onze talkshow ‘Lyceum Ypenburg Draait Door’ gemist, deze kan je op de kennismakingswebsite terugkijken.

Kortom, er is van alles te beleven.
Tot vrijdag! Tot Ypenburg!

informatie & filmpjes