34 talentalenten halen examen!

Alle 34 leerlingen die examen hebben gedaan voor het internationaal erkende Cambridge-examen zijn geslaagd! Een aantal zelfs met de hoogst haalbare kwalificatie: Grade A. We zijn natuurlijk super trots op ze. De volgende Cambridge-examengroep staat al in de startblokken. Dit keer zijn 70 leerlingen van plan om op te gaan voor het examen.

Cambridge English

Cambridge English is een lesprogramma waarbij je wereldtaal nummer één op een hoger niveau dan in de standaard lessen leert spreken, lezen, luisteren en schrijven. Het diploma wordt wereldwijd door universiteiten en werkgevers erkend. De examenonderdelen en lesmaterialen zijn door de Universiteit van Cambridge ontwikkeld. Het examen wordt internationaal op dezelfde manier afgenomen.

Meer informatie: Cambridge English