Ontdek meer over onze school en de kennismakingsactiviteiten!

informatie & filmpjes

Ontdek tijdens de kennismakingsactiviteiten

• meer over onze talentgroepen
    Theater, Muziek, Sport, Atelier of Digital Science;
  • waarom ons gebouw zo’n prettige sfeer heeft en veilig aanvoelt;
  • hoe het komt dat leerlingen het zo naar hun zin hebben en goede resultaten behalen.

Bij alle activiteiten nemen we uiteraard de maatregelen van het RIVM in acht.

De tweede aanmeldperiode van nieuwe leerlingen is:
van maandag 19 april t/m vrijdag 23 april 17.00 uur 2021

Hoe werkt het aanmelden

1. Leerlingen kunnen gedurende de voornoemde periode via dit formulier digitaal worden aangemeld.
  2. Het aanmelden via de aanmeldknop werkt eenvoudig en snel. Lukt het niet om uw kind digitaal aan te melden, vraag dan het aanmeldformulier aan via: aanmeldingen@lyceumypenburg.nl. Dit kan vanaf 19 april 2021. Het formulier dient voor 23 april 17.00 uur bij ons binnen te zijn.

Wil je actuele informatie ontvangen over het aanmelden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Heb je in de tussentijd vragen? Stuur dan een e-mail naar: aanmeldingen@lyceumypenburg.nl.

Wanneer is de aanmelding compleet

De aanmelding is pas compleet als wij de volgende formulieren voor 23 april 17.00 uur hebben ontvangen:

Leerlingen uit de regio Haaglanden: het aanmeldformulier van BOVO, bestaande uit het voorblad met NAW-gegevens, de unieke code, de voorkeurslijst van scholen en de pagina met de handtekeningen.

Leerlingen uit de overige regio's: het adviesformulier van de basisschool. Meestal bevat dit formulier een unieke code. Wij verzoeken u om na de aanmelding via de e-mail contact op te nemen, zodat wij u kunnen informeren over de BOVO-procedure en de bijbehorende voorkeurslijst die ingevuld moet worden: aanmeldingen@lyceumypenburg.nl

Stuur deze formulieren tussen 19 april en 23 april 2021 - 17.00 uur naar:

1. Per e-mail: aanmeldingen@lyceumypenburg.nl (scan)
  2. Per post: Lyceum Ypenburg, t.a.v. de administratie/BOVO-advies, Laan van Kans 3, 2496 VB  Den Haag

Toelatingscriteria en aanmeldingsprocedure 2021 - 2022