Extra voorstelling Aida 20 juni vervalt!

Bekijk hier de foto's.

Op 5, 6 en 7 maart speelde de theatergroep van Lyceum Ypenburg de befaamde Broadwaymusical Aida van Elton John en Tim Rice in de theaterzaal van school. Een getalenteerde cast van leerlingen en docenten, een fantastisch orkest en een grote groep van ouders en (oud)leerlingen zorgden voor drie onvergetelijke avonden! Meer dan duizend bezoekers genoten van de prachtige musical.

Alle voorstellingen waren zo goed als uitverkocht!

Extra voorstellingen afgelast!

Wegens groot succes zou de musical Aida op 13 april (2e Paasdag), in de Rijswijkse Schouwburg nog een keer worden gespeeld! Door de maatregelen rondom het coronavirus werd er een nieuwe datum bepaald, 20 juni. Ook deze voorstelling vervalt. Alle mensen die gereserveerd hebben worden via een mail op de hoogte gesteld!

Aida hoogtepunt

Dit prachtige muzikale verhaal over de driehoeksverhouding van de Nubische slavin Aida, de Egyptische legerleider Radames en zijn verloofde prinses Amneris is voortreffelijk vertaald door Martine Bijl. Zij won voor deze vertaling destijds de prestigieuze musical-award. En niet voor niets geldt deze musical als één van de hoogtepunten uit de lange traditie van het Circustheater in Scheveningen.

Traditie

De theatergroep heeft al heel wat mooie producties op haar naam staan die avond aan avond uitverkocht waren: Les Misérables, Oliver Twist, the Lion King, Mama Mia, Chicago, Belle en het Beest, Grease, the WIZ, Joseph en Shrek. Vorig jaar speelden ze vier uitverkochte voorstellingen van ‘the Sound of Music’. Deze musicals zijn vanwege het grote succes regelmatig geprolongeerd in de grote(re) zalen van theater de Veste in Delft en de Rijswijkse Schouwburg.

Datum: 13 april 2020 (geannuleerd), 20 juni 2020 (geannuleerd)
Aanvang: 16.00 uur (geannuleerd), 20.00 uur (geannuleerd)
Locatie: Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10, Rijswijk
Entree: €12,50