Talentgroep Theater speelt The Lion King

Tweedejaars theatertalenten van de theatergroep van Lyceum Ypenburg konden de minimusical ‘The Lion King’ door corona helaas niet live op de planken uitvoeren voor publiek. De voorstelling is om deze reden gefilmd. Leerlingen die mee hebben gedaan, krijgen de link naar de film toegestuurd.

Jaarlijkse 'grote' musical

Ieder jaar in maart voeren de musicaltalenten van Lyceum Ypenburg een spectaculaire musical uit in de theaterzaal van onze school. Na het grote succes van 'The Sound of Music' volgde in 2020 de musical 'Aida'. In 2021 is dit de musical 'Fame'.

Kies je in de brugklas voor de talentgroep theater, dan kan je in het tweede jaar auditie doen voor de musicalgroep. Wanneer je bent toegelaten werk je samen met de andere musicaltalenten naast de wekelijkse theaterlessen intensief aan jouw dans- en zangtalent en natuurlijk aan de musical.

Meer over de musicalgroep
Meer over de talentgroep Theater